• +31 88 800 77 88
  • info@qvita.nl

Over ons

Qvita draagt bij aan de kwaliteit van leven binnen een vergrijzende samenleving door comfortdiensten aan te bieden. Zo kunnen mensen langer zelfstandig thuis wonen en mobiel blijven . Bovendien wordt hun zelfredzaamheid, zelfregie en veiligheidsgevoel verhoogd in hun vertrouwde omgeving en daarbuiten.

Visie

Het vergroten van de kwaliteit van leven door het aanbieden van innovatieve concepten en diensten die het comfort van de directe leefomgeving vergroot en een duidelijke bijdrage levert aan de veranderende samenleving, waarbij steeds grotere vraag ontstaat naar veiligheid, sociale aandacht en persoonlijk welzijn.

Missie

Qvita streeft ernaar om een norm voor de toekomst te worden op het gebied van innovatieve comfortdiensten die de levenskwaliteit van mensen verhogen, makkelijker toegang tot veiligheid en vrijheid faciliteert, sociale contacten met nieuwe technieken faciliteert door het aanbieden van gebruiksvriendelijke comfortdiensten op basis van abonnementen. Hierdoor wordt de zelfredzaamheid verhoogd en worden deze mensen in staat gesteld om zo lang mogelijk en onafhankelijk op zich zelf te wonen.